Site Overlay

behandelingen

In 2022 is de praktijk gesloten voor nieuwe aanmeldingen voor psychotherapie.

Leertherapie

Sinds 2000 geef ik leertherapie voor de AIOS psychiatrie en voor klinisch psychologen en psychotherapeuten in opleiding. Hiervoor geldt een vast tarief van 100 euro per sessie van 45 minuten.

In een aantal gevallen kan ik u niet helpen. Dit betreft klachten die samenhangen met een psychotische stoornis, zelfbeschadiging, suïcidaliteit en fors middelengebruik. In deze gevallen raad ik u aan via uw huisarts een verwijzing naar een GGZ- of verslavingszorginstelling in de regio, zoals GGZ Rivierduinen of de Brijder verslavingszorg, te regelen.

Coaching

In de praktijk kunt u ook terecht voor een coachingstraject. Onder coaching versta ik een kort en doelgericht traject, waarbij u samen met een psychotherapeut als coach doelgericht aan de slag gaat om op een specifiek gebied in uw leven waarin u vastloopt (vaak studie-, werk- of carrièregericht) tot verandering te komen. Mijn insteek daarbij is cliëntgericht, steunend maar ook confronterend waar nodig. Ik maak in mijn coaching vooral gebruik van mijn kennis van en ervaring met psychotherapie, groepsdynamica, management(theorieën), onderwijs en (leer)stijlen.

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars en dient door uzelf of door uw bedrijf te worden betaald. Voor de kosten van een coachingstraject neem contact op.

Op de website kunt u vinden voor welke opdrachtgevers ik sinds 2000 coachingstrajecten heb uitgevoerd.